(FOTO) ZADOVOLJAVAM MUŠKARCE PREKO INTERNETA! Mom dečku ne smeta što obradim njih 100 u toku dana!

Džejmi Džons ima 21 godinu i živi u Londonu. Njeno zanimanje jeste da preko veb kamere priča sa muškarcima i ispunjava im seksulane fantazije. Ona je u svojoj ispovesti otkrila zašto je krenula da se bavi ovim poslom ali i šta je to što muškarci najviše traže od nje.

 

– Nekoliko godina sam vodila bitku sa anoreksijom. Sa 18 godina spala sam na 44 kilograma i nosila sam odeću za 13-godišnjakinje. Na vrhuncu bolesti, dnevno sam unosila jedva 200 kalorija, a neretko sam znala da pojedem samo jedan paradajz i nekoliko papirnih maramica, samo da bih popunila želudac – počela je svoju ispovest Džejmi.

Međutim, zbog nedostatka novca i mizerne plate kao prodavačice u prodavnici mobilnih uređaja, u junu 2015. godine ona se odlučila da promeni posao. Njeni prijatelji su imali kontakte u veb industriji za odrasle, pa je Džejmi odlučila da kupi kameru visoke rezolucije i počne da se snima u sobi koju je preuredila u mali studio.

Od kad je počela da se bavi ovim poslom Džejmi zarađuje oko 52.000 funti (oko 60.000 evra) godišnje, a klijenti je konstantno obasipaju poklonima u vidu obuće i odeće. Ona je zbog novog posla dobila i svo potrebno samopouzdanje pa je uspela da se izbori i sa anoreksijom.

Na početku je samo pričala sa muškarcima, a kako kaže to zadovoljstvo je naplaćivala  2,99 funti (oko 1 evro) po minuti. Svidela joj se sva pažnja koju je dobijala ali i zarađen novac, pa je počela da provodi od 6 do 8 sati dnevno ispred kamere, zadovoljavajući oko 100 muškaraca za to vreme.

Ona je dodala i da je sada zadovoljna svojim telom.

 

 

– Kada sam bila anoreksična i htela da budem manekenka, jela sam papirnate maramice kako bih napunila želudac i ubila apetiti. Ali, otkad nastupam pred kamerom, ne smeta mi dodatna težina. Osećam se seksi – priznala je Džejmi.

Kaže da je i porodica ali i dečko podržavaju u svemu što radi jer im je objasnila da pred kamerom samo glumi, dok je i dalje ista osoba kada se kamera isključi.

Da ovakav posao zahteva i veće troškove, govori činjenica da Džejmi godišnje potroši više od 5.000 funti (oko 5.700 evra) samo na donji veš i seksi kostime.

Ona je objasnila kako takav posao zapravo funkcioniše.

– Ponekad učestvujem u grupnom četu, gde je do deset klijenata koji mogu da me gledaju i razgovaraju sa mnom odjednom, ili privatno, kada ispunjavam sve muške maštarije. Ima zaista raznih klijenata, od onih koji se  pretvaraju da su bebe, jedu svoje seme do onih koji imaju fetiš na stopala – objasnila je ona.

Džejmi je otvorila i Instagram nalog na kome je prati preko 35.000 ljudi i koji koristi za samopromociju.

–  Jedan trenutak ću biti normalna, a već u idućem ću biti nečija seksulana robinja. Imam samopozdanja da “stisnem sise” i kažem muškarcima da činim stvari koje nikad ne bih učinila u stvarnom životu. A novac je toliko dobar da će druge stvari u životu sačekati, kao što je recimo beba – kaže Džejmi.

Ona planira da se što duže bavi ovim poslom, a san joj je da pokrene i vlastiti veb-kem biznis.

(FOTO) ZADOVOLJAVAM MUŠKARCE PREKO INTERNETA! Mom dečku ne smeta što obradim njih 100 u toku dana!

| FOTO, Slider, Život i Stil |
About The Author
-