(FOTO) ZA*OVOLJAVAM MUŠKARCE PREKO INTERNETA! Mom dečku ne smeta što obradim njih 100 u toku dana!

Džejmi Džons ima 21 godinu i živi u Londonu. Njeno zanimanje jeste da preko veb kamere priča sa muškarcima i ispunjava im se*sulane fantazije. Ona je u svojoj ispovesti otkrila zašto je krenula da se bavi ovim poslom ali i šta je to što muškarci najviše traže od nje.

 

– Nekoliko godina sam vodila bitku sa anoreksijom. Sa 18 godina spala sam na 44 kilograma i nosila sam odeću za 13-godišnjakinje. Na vrhuncu bolesti, dnevno sam unosila jedva 200 kalorija, a neretko sam znala da pojedem samo jedan paradajz i nekoliko papirnih maramica, samo da bih popunila želudac – počela je svoju ispovest Džejmi.

Međutim, zbog nedostatka novca i mizerne plate kao prodavačice u prodavnici mobilnih uređaja, u junu 2015. godine ona se odlučila da promeni posao. Njeni prijatelji su imali kontakte u veb industriji za odrasle, pa je Džejmi odlučila da kupi kameru visoke rezolucije i počne da se snima u sobi koju je preuredila u mali studio.

Od kad je počela da se bavi ovim poslom Džejmi zarađuje oko 52.000 funti (oko 60.000 evra) godišnje, a klijenti je konstantno obasipaju poklonima u vidu obuće i odeće. Ona je zbog novog posla dobila i svo potrebno samopouzdanje pa je uspela da se izbori i sa anoreksijom.

Na početku je samo pričala sa muškarcima, a kako kaže to za*ovoljstvo je naplaćivala  2,99 funti (oko 1 evro) po minuti. Svidela joj se sva pažnja koju je dobijala ali i zarađen novac, pa je počela da provodi od 6 do 8 sati dnevno ispred kamere, za*ovoljavajući oko 100 muškaraca za to vreme.

Ona je dodala i da je sada zadovoljna svojim telom.

 

 

– Kada sam bila anoreksična i htela da budem manekenka, jela sam papirnate maramice kako bih napunila želudac i ubila apetiti. Ali, otkad nastupam pred kamerom, ne smeta mi dodatna težina. Osećam se se*si – priznala je Džejmi.

Kaže da je i porodica ali i dečko podržavaju u svemu što radi jer im je objasnila da pred kamerom samo glumi, dok je i dalje ista osoba kada se kamera isključi.

Da ovakav posao zahteva i veće troškove, govori činjenica da Džejmi godišnje potroši više od 5.000 funti (oko 5.700 evra) samo na donji veš i seksi kostime.

Ona je objasnila kako takav posao zapravo funkcioniše.

– Ponekad učestvujem u grupnom četu, gde je do deset klijenata koji mogu da me gledaju i razgovaraju sa mnom odjednom, ili privatno, kada ispunjavam sve muške maštarije. Ima zaista raznih klijenata, od onih koji se  pretvaraju da su bebe, jedu svoje seme do onih koji imaju f*tiš na stopala – objasnila je ona.

Džejmi je otvorila i Instagram nalog na kome je prati preko 35.000 ljudi i koji koristi za samopromociju.

–  Jedan trenutak ću biti normalna, a već u idućem ću biti nečija se*sulana robinja. Imam samopozdanja da “stisnem si*e” i kažem muškarcima da činim stvari koje nikad ne bih učinila u stvarnom životu. A novac je toliko dobar da će druge stvari u životu sačekati, kao što je recimo beba – kaže Džejmi.

Ona planira da se što duže bavi ovim poslom, a san joj je da pokrene i vlastiti veb-kem biznis.

(FOTO) ZA*OVOLJAVAM MUŠKARCE PREKO INTERNETA! Mom dečku ne smeta što obradim njih 100 u toku dana!

| FOTO, Slider, Život i Stil |
About The Author
-