KADA TRAŽIS DA TI GA? OVAKO TO IZGLEDA VEĆINOM! (VIDEO)

Danas u svijetu tehnologije najvise paznje se poklanja socijalnim eksperimentima. Evo jedan socijalni eksperiment koji dolazi iz Amerike, drzave koja je poznata po liberalnim pogledima na svijet, tako da se mozda i ne moze primijeniti na balnkanske podrucje, koje su, da se ne lazemo, uvijek bili drugaicji.

 

U videu koji ima preko 18 miliona pregleda, glavni akter, mladi momak prilazi djevojkama uz recenicu “da li mogu da vas zamolim za pusenje”? Vecina djevojaka odgovara smjeskom, svakako da je nekoliko njih uputilo i pogled pun gadjenja, ali budimo realni, dosta njih je zamislilo scenu sta bi bilo kad bi zaista i prihvatila ponudu.

Na videu ce se naci nekoliko djevojaka koje ce prihvatiti ponude. Da li je ovaj pristanak isceniran, ili je zaista potvrdan odgovor od nepoznate djevoke, mozemo samo nagadjati.

Svakako da smo otvoreni i za vase komentare, pa nam svakako komentarisite vasa zapazanja. Da li su muskarci na balkanu otvoreni, da li ce ne samo prici djevojci, vec i upitati za ovako nesto? Svakako, decki, dajte nam komentar!

Djevojke, sta treba pa da prihvatite ovako nesto? Da li je to na kraju samo brzinski, ili vodi ka jos necemu?

 

Pogledajte video:

 

Novi vicevi – Stara zabava

KADA TRAŽIS DA TI GA? OVAKO TO IZGLEDA VEĆINOM! (VIDEO)

| FOTO/VIDEO, Slider, Zabava |
About The Author
-