Mirjana Hrga osramotila se pred Zoranom Milanovićem: Evo šta ga je pitala

Razgovor, koji je trajao petnaestak minuta, vodila je novinarka Mirjana Hrga, i tekao je u prilično oštro.

 

 

Nakon jučerašnjeg predizbornog intervjua lidera Narodne koalicije Zorana Milanovića na RTL televiziji, reakcije na društvenim mrežama vrlo su živahne.

 

Razgovor, koji je trajao petnaestak minuta, vodila je novinarka Mirjana Hrga, i tekao je u prilično oštro. Milanović je, recimo, nekoliko puta apelirao da mu dozvoli da završi rečenicu.

Dio komentara po društvenim mrežama djeluje kao da su ga pisali stranački aktivisti, no, istina, gospođa Hrga u nekim trenucima nije djelovala sasvim pripremljeno.

 

Dok su primjerice razgovarali o javnom zdravstvu, iz čista mira komentirala je kako “treba vidjeti mogu li komunizam i kapitalizam ići pod ruku”. U tim si je situacijama dopustila da je Zoran Milanović poklopi arumentima tipa: “Koji komunizam. Pa javno zdravstvo je tekovina socijaldemokracije i engleskih laburista nakon Drugog svjetskog rata. To nije komunizam”.

 

mirjana-hrga-zoran-milanovic-facebook

 

Reakcije na društvenim mrežama generalno su dosta bijesne. U javno komentiranje, između ostalih, uključili su se i neki novinari iz konkurentskih medija i ljudi s javne scene.

“Ovo na RTL-u kao da je bila debata dva protukandidata na izborima,” napisao je novinar N1 televizije Ilija Jandrić na svojem Facebook profilu. Bivša premijerka Jadranka Kosor na svom je Twitteru intervju prokomentirala riječima “Neprofesionalno,” i “Iritantno. To nije razgovor za kampanju”, što je naišlo na odobravanje brojnih tviteraša.

 

Mirjana Hrga osramotila se pred Zoranom Milanovićem: Evo šta ga je pitala

| FOTO, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-