MONAH OTKRIO TAJNE ZAPISE PATRIJARHA PAVLA: VELIKO PROROČANSTVO O KOSOVU I NEVOLJI KOJA ĆE SNAĆI PRAVOSLAVU CRKVU!

Mnoga sveštena lica i redovnici imali su prilike da za njegovog života ragovaraju s pokojnim patrijarhom Pavlom. Međutim, malo kojim ljudima se povjeravao kad je riječ o budućnosti i budućim događajima.

 

Na Kosovu, monah Jovan Sinđelić i danas čuva u potpunoj tajnosti spise koje se premještaju iz sigurnosnih razloga svakog meseca.Trenutno se nalaze u Pećkoj Patrijaršiji, a uvid u dokumente ima svega par ljudi, za koje je patrijarh odredio kao čuvare.

Monah Jovan, koji je sada već u poznim godinama u razgovoru s novinarom Aleksandrom Restak, tvrdi da u jednom dijelu dokumenta stoje riječi patrijarha Pavla u kojima on upozorava na konačne dane svijeta, barem onakvog kakvog ga poznajemo.

 

Srpska pravoslavna crkva u krizi

Patrijarh je tako navodno upozorio da će u posljednjim danima Srpske pravoslavna crkva biti u velikoj krizi, jer će izgubiti poštovanje i utjecaj u narodu, što će dovesti do totalnog širenja ateizma i modernog stila života.

Patrijarh je upozorio i na to da će u Europi biti udar na kršćane, uključujući katolike.Sledeće proročanstvo patrijarha se odnosi na trenutnu situaciju u Europi.

 

Evo zašto islamisti naseljavaju Europu

Monah Jovan napominje da naseljavanje islamista u Europi predstavlja početak tog vjerskog rata.Patrijarh Pavao je ostavio precizne spise o tome kako je vidio dolazak islamista u srce Europe, a navodno je ostavio i crtež ruta koje će koristiti u svom pohodu.

Te rute se poklapaju s današnjim cestama kojima se kreću azilanti koji dolaze iz Sirije, Iraka, Afganistana i drugih država gdje se dugo godina vodi rat, u želji da nasele zapadnu Europu. Pretpostavlja se da među njima ima i dosta terorista.Sledeći sačuvani dokumenti govore o Kosovu.

Patrijarh Pavle je, također, napomenuo više puta u dokumentu da će Kosovo biti vraćeno Srbiji jer ga iz nekog razloga Albanci više jednostavno neće htjeti, a prema riječima monaha Jovana to je već počelo da se dešava masovnim odlaskom Albanaca s Kosova.

Na kraju se dodaje i da će Rusija i Srbija napraviti konačnu podjelu na Balkanu u vidu teritorija, nakon konačnog sukoba u kojem ćemo završtiti na stranici pobjednika.

(Opanak.rs)

MONAH OTKRIO TAJNE ZAPISE PATRIJARHA PAVLA: VELIKO PROROČANSTVO O KOSOVU I NEVOLJI KOJA ĆE SNAĆI PRAVOSLAVU CRKVU!

| Slider, Vijesti, Zanimljivosti |
About The Author
-