NLO LANSIRAN U SVEMIR: Vanzemaljska letjelica sa moćnim pogonom, napustila zemljinu atmosferu u Oklandu – VIDEO

NLO lovac navodi da je, dok je snimao zalazak sunca nad Manurevom – predgrađu južnog Oaklanda na Novom Zelandu – 2. kolovoza 2016. godine, primijetio crni NLO iznad oblaka.

 

NLO je izgledao kao crna točka iz daljine, ali je digitalnim uvećanjem snimaka ustanovio da je letjelica u obliku diska ili letećeg tanjura.

Dok je NLO letio iznad formacije oblaka, zastao je i lebdio nakratko. Onda se učinilo da eksplodira sjajnim bljeskom svjetlosti i naglo je promijenio smjer. Leteći velikom brzinom, NLO je brzo postigao visinu i nestao.

NLO lovac je digitalno uvećao snimak radi bližeg pogleda na misteriozni objekt. NLO entuzijasti tvrde da ono što je iz daljine izgledalo kao crna točka, uvećano je tamni objekt u obliku diska koji lebdi iznad oblaka.

Entuzijasti su jednoglasni u komentarima na YouTubeu da uvećani snimak otkriva izvanzemaljske posjetitelje kako napuštaju Zemljinu atmosferu u NLO letjelici. Snimak, sudeći prema svemirskim entuzijastima, prikazuje vanzemaljski NLO koji leti iznad oblaka. On na trenutak lebdi iznad formacije oblaka, a zatim ispaljuje moćne pogone koji su ga pokrenuli ka Zemljinoj gornjoj atmosferi i zatim u svemir.

Ovo nije prvi put da su NLO lovci prijavili viđenje vanzemaljske NLO letjelice kako se lansira u svemir sa Zemljine gornje atmosfere ispaljujući moćne pogone pobjeći Zemljinom gravitacijskom polju. Prema teorijama zavjere, snimak svjedoči da vanzemaljska bića posjećuju Zemlju u naprednim NLO-ima koji su u stanju da ulaze i izlaze iz Zemljine atmosfere nezamijećeno od strane civilnih i vojnih nadzornih radarskih sustava.

 

 

NLO lovci kažu da ni Zračne snage SAD, najmoćnija avijacija na Zemlji, nije u stanju zaustaviti upade naprednih vanzemaljskih letjelica u zračni prostor SAD.

Najnoviji NLO snimak je privukao značajnu pažnju i izazvao oduševljenje na NLO forumima.

Ipak, skeptici odbacuju sugestiju da je misteriozni objekt vanzemaljska letjelica koja napušta Zemljinu atmosferu. Oni tvrde da snimka pokazuje putnički zrakoplov koji reflektira sunčevu svjetlost.

Internacionalni zračna Auckland se nalazi zapadno od predgrađa manura, a polijetanje putničkog aviona se može vidjeti iz manura, tvrde skeptici. Bljesak svjetlosti uzrokovan je refleksijom sunčevih zraka o metalno tijelo letjelice, kažu skeptici.

Drugi sugeriraju da je to možda bio borbeni zrakoplov pri polijetanju.

Ipak, NLO entuzijasti odbacuju argument da je zračni objekt bio avion koji je napravio čovjek. Prema entuzijastima na YouTubeu, nije mogao biti putnički ili borbeni zrakoplov, jer se činilo da je objekt sferičnog oblika.

 

 

NLO lovci su tvrdili da neobičan manevar letjelice dokazuje da to nije bio avion koji je napravio čovjek već napredna vanzemaljska letjelica koja leti u svemir.

Snimak izgleda prikazuje kako NLO lebdi iznad oblaka nekoliko sekundi prije nego što naglo mijenja pravac, popraćeno bistavim bljeskom svjetlosti što izgleda kao pokretanje motora.

“Meni to ne izgleda kao borbeni avion koji pali svoje motore”, komentirao je entuzijasta. “Izgleda da je potpuno sferičnog oblika i da se vrti. Ja bih dao da se vaš snimak analizira pravilno od strane stručnjaka “.

 

 

NLO bloger Scott Vering je također komentirao snimak. On na svom blogu tvrdi da je viđenju potpomogao položaj Sunca na zalasku. Prema riječima NLO lovca veterana i blogera, zalazak sunca je najbolje vrijeme da se ide u NLO lov jer se zrake zalazećeg sunca reflektiraju o umjetne predmete pomažući da se otkrije njihovo prisustvo.

Najnoviji NLO snimak podsjeća na viralne snimke stavljene na mrežu svibnja 2016. godine, prikazujući NLO svemirski brod kako napušta Zemljinu atmosferu i pristaje uz veći NLO parkiran tik iznad Zemljine gornje atmosfere.

 

 

Prema Tyleru Glokner, snimka pokazuje više faza u kojima NLO raketa ostavlja trag penjući se velikom brzinom u Zemljinu gornju atmosferu. Kako se NLO penje, gornji dio se isključuje iz jedne faze i pristaje uz veći NLO koji je vjerojatno matični vanzemaljski brod parkiran iznad gornje atmosfere na rubu svemira.

Snimak zatim pokazuje “matični vanzemaljski brod” kako pali svoje pogone za nekoliko sekundi i leti uvis velikom brzinom, prevozeći pristalim letjelicu u svemir.

Naizgled odbačena raketa nastavlja gori zasljepljujuća sjajem nakon što je matični brod nestao.

NLO lovci su uzbuđeno proglasili da snimak dokazuje da vanzemaljci ulaze i izlaze iz Zemljine atmosfere kako hoće, jer su njihove napredne letjelice nevidljive ljudskim nadzornim radarima.

Ipak, skeptici odbacuju Glokner tvrdnje da snimka prikazuje kako NLO pali svoje pogone i bježi u svemir. Skeptici sugeriraju da snimak zapravo pokazuje lansiranje rakete od strane NASA ili lansiranje s ruskog postrojenja, kao što je Bajkonur, najveći svjetski objekt za svemirska lansiranja u pustinji u Kazahstanu.

Webtribune.rs

NLO LANSIRAN U SVEMIR: Vanzemaljska letjelica sa moćnim pogonom, napustila zemljinu atmosferu u Oklandu – VIDEO

| Slider, Tehnologija, VIDEO, Vijesti |
About The Author
-