Nostradamusovo proročanstvo o Putinu se poklopilo sa baba Vanginim, evo šta će biti u 2017-toj godini

Jedan od radova svjetski poznatog proroka Nostradamusa spominje sjevernog kralja. Nostradamus je pisao o vladaru Akuiliona, koga stručnjaci dovode u korelaciju s Ruskom Federacijom.

 

“Sjeverni kralj Akuiliona će pomoći da se stvari srede,” kaže proročanstvo.

Stručnjaci vjeruju da se događaji opisani u proročanstvu odnose na nešto što će se dogoditi u Siriji.

Ruski lider je poslao vojsku zbog sukoba u Siriji da se tamo uspostavi red i zakon. Zbog toga, stručnjaci vjeruju, da će ruski predsjednik Putin postati osoba koja će osloboditi svijet od globalne opasnosti od terorizma.

Prema Nostradamusovom proročanstvu za 2017. godinu, vojne tenzije između Turske i Irana će se pogoršati. 2017. godina neće biti laka godina ni za kršćane ni za muslimane.

Sukobi između dvije zemlje će se nastaviti. Prorok također predviđa promjenu vlasti u Francuskoj i Njemačkoj.

Ranije su masovni mediji izvijestili o otkriću novog, prethodno nepoznatnog proročanstva baba Vange. Proročanstvo govori o Siriji, padu Damaska i “čovjeku iz Rusije.”

Prema pisanju novinara Dmitrija Gaceva, koji je bio prijatelj s Vangom, proročica je predvidjela rat u Siriji mnogo prije nego što je počeo.

Novinar ju je pitao kada će doći mir. “Mir će doći kada Damask padne, a Biblija kaže da ni kamen neće ostati od drugih u Damasku. Čovjek iz Rusije će doći da nas sve spasiti. Rusija je zamlja majka! “Rekla je Vanga.

Webtribune.rs

Nostradamusovo proročanstvo o Putinu se poklopilo sa baba Vanginim, evo šta će biti u 2017-toj godini

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-