Otkrivena istina o ubici pjevačice Granda: Jelenin ubica je u Borči?!

Ubica pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) sigurno je još u Borči i policija čeka njegov prvi pogrešan korak. Jelena Marjanović je ubijena prije nešto više od pet mjeseci na nasipu u naselju Crvenka u Borči, a prema informacijama, ubica je blizak suprugu Zoranu Marjanoviću i njenoj majci Zorici Krsmanović.

 

 

Na osnovu prikupljenih podataka došli su do zaključka da bi porodica Marjanović, odnosno neki članovi mogli da znaju šta se dogodilo ili čak i ko bi mogao da bude ubica. Prema prikupljenim infomacijama, iz informativnog razgovora koji su vođeni, kako sa svim čalanovima porodice Marjanović tako i sa njihovim bliskim prijateljima i uopšte stanovnicima Borče, samo suprug ubijene pjevačice i njena majka od početka nemaju nikakve veze s ubistvom – rekao je sagovornik blizak istrazi.

 

96526_jelena krsmanovic marjanovic

 

Prema njegovim riječima postoji osnovana sumnja da je ubica brlo blizak pjevačici.

 

– Postoje svojevrsni dokazi koji ukazuju na to da je ubica iz naselja u kome je pjevačica ubijena, ali, nažalost, ne dovoljno jaki da bi se bilo šta preduzelo. Jedino što preostaje istrazi jeste da se čeka da ubica ili neko od njegovih saučesnika napravi pogrešan korak i da slučaj bude riješen – kaže izvor upućen u istragu, koja je još uvijek u toku.

(Alo.rs)

Otkrivena istina o ubici pjevačice Granda: Jelenin ubica je u Borči?!

| Crna hronika, FOTO, Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-