SAZNAO SAM OD NJENOG KOLEGE! Moja žena je orgijala sa njim i njenim šefom!

Ovaj muškarac ispričao je kako je saznao da mu je žena bila u svingerskom klubu sa svojim šefom i dvojicom kolega. Ispričao je to anonimno jer mu je, kako kaže, vrlo neugodno, piše “RawConfessions”

 

Bio sam na nekom druženju u firmi moje žene. U jednom trenutku prišao mi je neki muškarac i rekao da je bio u svingerskom klubu sa mojom ženom, njihovim šefom i još jednim kolegom s posla. Bio sam toliko zbunjen da nisam znao šta da kažem.

Nastavio je i rekao mi da sam srećan koliko ona dobro izgleda gola itd. Pitao sam ga da li je imao odnos s njom, a on je rekao da nije. Dodao je kako su se samo malo igrali, a da je on zapravo otišao sa šefom u posebnu prostoriju.

Celo veče nisam joj ništa govorio o tom razgovoru s njenim kolegom, ali kad smo seli u auto i krenuli kući izgubio sam živce. Rekla mi je da je to bilo na početku naše veze, odnosno dok nam veza još nije postala ozbiljna. Potom sam je pitao da li očekuje da joj vjerujem kako se sad ne viđa s njima, a ona je odgovorila “Da”.

Rekao sam joj da mi je čudno što me je taj dan prvi put pitala da idem na druženje koje je organizovala njena firma i da mi je to sumnjivo. Samo mi je kratko objasnila da nikada nisam pokazivao interesovanje da idem s njom.

Na to sam joj ljuto dobacio kako ni ovaj put ne bih išao da sam znao da ću sedeti za istim stolom s njenim kolegom koji je imao **** sa njom. Pitao sam je šta misli kako se ja sad osećam kad znam da su je svi ti muškarci gledali golu. Mirno mi je rekla da je to bilo davno. I to je bio kraj razgovora.

SAZNAO SAM OD NJENOG KOLEGE! Moja žena je orgijala sa njim i njenim šefom!

| Magazin, Slider |
About The Author
-