SNIMAK KOJI JE ŠOKIRAO AMERIKU: Hilari Klinton napravila MEĐUNARODNI SKANDAL zbog čega joj prijeti ROBIJA!

Bivša prva dama SAD-a Hillary Clinton trenutno je miljenik liberalnih medija u Americi i kandidat demokrata za predsjednika SAD-a. Međutim, snimak koji se pojavio na društvenim mrežama mogao bi zauvijek da joj uništi političku karijeru dajući joj više šansi da vrijeme provede u zatvorskoj ćeliji nego u Bijeloj kući.

 

Američki “Freedom Fighters” otkrio je da je Hillary na nelegalan način zaradila na milijarde dolara od poreznih obveznika u tajnim nagodbama. Unatoč tome što ona troši milijune dolara na kontrolu medija i medijsku propagandu, Clinton ne može zaustaviti građane SAD-a da vide ovaj snimak kako bi otkrili istinu o njoj.

U ovim snimci se može vidjeti da je Hillary Clinton koristila svoj boravak u Bijeloj kući kako bi moćnim prijateljima davala novac, dok je njen suprug, Bill Clinton, bio na čelu SAD-u. Svatko tko se zbog ovoga suprotstavio Clintonovoj umro je pod nerazjašnjenim okolnostima. Hillary je plašeći i prijeteći ljudima održava to da njezina prošlost ne bude u žiži javnosti, međutim nekoliko hrabrih ljudi je odlučilo da o ovome konačno progovori.

Od svih mogući kontroverzi, vrijeme koje je Hillary Clinton provela u svojoj političkoj karijeri oduvijek je bilo obilježeno skandalima. Mediji odbijaju povedu raspravu o Hilarinim “prljavim radnjama”, dok je ona uspjela izbjeći zakonite, pravne posljedice svojih nelegalnih radnji uslijed velikog pravnig momčadi koji posjeduje i konstantnog zastrašivanja svakoga tko priča o tome.

Ovaj snimak je brzinom svjetlosti postao viralan, konačno Amerikancima dao informaciju o tome za koga treba glasovati na predsjedničkim izborima u SAD-u, a možda dovesti i do toga da Hillary bude izvedena pred lice pravde.

 

 

Revolucija.org/Anonews

SNIMAK KOJI JE ŠOKIRAO AMERIKU: Hilari Klinton napravila MEĐUNARODNI SKANDAL zbog čega joj prijeti ROBIJA!

| Skandal, Slider, VIDEO, Vijesti |
About The Author
-