SVE ZA LJEPOTU: Lepa Brena ponovo ide na remont!

Gazdarica “Granda” riješila osvježiti lice, koje je posljednji put sređivala kod plastičara prije pet godina.

 

Lepa Brena će se za dva tjedna ponovno podvrgnuti estetskom zahvatu – u svoje jagodice ubrizgač po jedan kubik hijaluronske kiseline!

 

 

Nekadašnja najveća zvijezda bivše Jugoslavije nipošto ne želi izgubiti utrku s godinama, ali ni s mlađim kolegicama, koje po broju hitova još uvijek ne mogu joj pariraju.

– Brena je u srpnju bila u ordinaciji kod mog kuma, inače poznatog beogradskog estetskog kirurga, kako bi zakazala termin za popunjavanje jagodica. Željela je da to uradi sredinom kolovoza, ali joj je kirurg objasnio da poslije intervencije ne može se sunča, pa su intervenciju zakazali za sredinu rujna. Brena je prošli put stavila jedan kubik hijalurona u obje jagodice, a sada će ubrizgati duplo više – kaže naš sugovornik.

 

 

Iako je pjevačicin suprug Boba Živojinović ranije isticao da je protivnik plastične kirurgije, izgleda da je Brena u međuvremenu uspjela ga uvjeriti da promijeni mišljenje.

****-simbol uvijek se mijenjala i prilagođavala.

 

BRENA KROZ VIjEKOVE

Od 1981. godine, kad je s pjesmom “Čačak” započela svoju blistavu karijeru, Lepa Brena je nekoliko puta drastično mijenjala izgled. Od simpatične bucke brzo se transformirala u megaribi za kojom su muškarci uzdisali. Status ****-simbola zadržala je sljedeća dva desetljeća. Sve do početka novog tisućljeća nekako je odolijevala estetskim intervencijama, kojima je potom umjereno počela se podvrgava. Učinila je facelift, popunila usne i jagodice, a prije dvije godine je povećala grudi.

SVE ZA LJEPOTU: Lepa Brena ponovo ide na remont!

| FOTO, Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-