ISPOVIJEST MUŠKARCA KOJI JE SUMNJAO DA ĆERKA NIJE NJEGOVA! Test očinstva mu je promijenio život!

Žena je imala nekog s kim se viđala neko vrijeme, pa sam morao provjeriti da nije slučajno njegovo. Moram priznati da me dugo to mučilo jer kći ne liči baš na mene, rekao je muškarac.

 

 

Otišao sam testirati svoju kćer da vidim da je sigurno moja. Ne znam zašto, ali to sam morao provjeriti. Žena i ja smo zajedno već 7 godina u braku. Kći nam ima 7 godina. Nisam sumnjao da me sad varala kroz brak, ali nisam siguran za prije.

 

Imala je nekog s kim se viđala neko vrijeme, pa sam morao provjeriti da nije slučajno njegovo. Moram priznati da me dugo to mučilo jer kći ne liči baš na mene.

 

 

Testovi su došli prekjuče i piše da nije moja. Ne znam što da radim sad. Lud sam potpuno. Ako ženi to kažem to će nas zauvijek razdvojiti. Ako ne kažem, to znači da sam joj oprostio prevaru, a to opet ne mogu.

 

Volio sam je jako sve do ovog trenutka. Ni “svoju” kćer više ne volim. Izgubio sam potpuno osjećaje za njih dvije. Živim godinama u laži da je ona moja, a zapravo nije. Svih ovih godina sam radio za nečije tuđe dijete. Financirao, vodio u vrtić i na izlete.

 

Užas. A nije moje dijete. Toliko želim da to nije istina. Toliko želim da je ona ipak moja kćer, ali nije. Oduvijek sam htio svoje dijete, a sad je sve palo u vodu. Sve mi se sad preokrenulo u životu. Zamrzio sam ih sve. Ne znam kako da to riješim. Treba mi pomoć.

ISPOVIJEST MUŠKARCA KOJI JE SUMNJAO DA ĆERKA NIJE NJEGOVA! Test očinstva mu je promijenio život!

| Magazin, Slider, Život i Stil |
About The Author
-