TOTALNI RAT! KANDIĆ: Vojo Šešelju, ja sam te špijunirala i otjerala u Hag! ŠEŠELJ: Nataša, dao bih ti da popušiš, al si mnogo ružna!

Šešelj: Ona radi za Hrvate, muslimane, Albance i na sve načine pokušava da dođe do zaštićenih podataka. Država bi morala da je hitno privede pravdi… Kandićeva: Istraživala sam Šešeljev doprinos iseljavanju Hrvata iz Vojvodine, kao i učešće njegovih četnika i ‘vojvoda’ u zločinima u Zvorniku i okolini.

 

Lider SRS Vojislav Šešelj i bivša predsednica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić otvorili su dosad u javnosti neviđenu radikalsko-špijunsku aferu, koja je na momente poprimala i obrise bizarnog ****-skandala!

Sve je počelo u utorak Šešeljevim intervjuom Informeru u kom je on rekao da je Kandićeva jedan od najvećih hrvatskih špijuna u Srbiji.

Lider SRS optužio je poznatu NVO aktivistkinju da godinama prikuplja dokumente i šalje ih Zagrebu, koji onda pravi tajne optužnice protiv Srba za navodne ratne zločine.

Reagujući na ove optužbe, Kandićeva je juče poručila Šešelju da je “špijunirala i njega” i da ga je dokazima koje je prikupila oterala u Hag?!

 

Ko da više…

Nataša Kandić je u svom odgovoru naglasila da se svih ovih godina bavila prikupljanjem dokaza o zločinima u bivšoj Jugoslaviji…

To je između ostalog uključivalo i Šešeljev doprinos iseljavanju Hrvata iz Vojvodine, kao i učešće njegovih četnika, Dušana Vučkovića Repića i brojnih “vojvoda”, u zločinima u Zvorniku i okolini. I te sam zločine istraživala. Ukratko, da! Ja jesam špijun! I to srpski, hrvatski, albanski, romski… – izjavila je Kandićeva.

 

Šta je Šešelj sve rekao o “hrvatskim špijunkama”

* Nataša Kandić prikuplja dokumente i poverljive podatke koje onda dostavlja Hrvatima, na osnovu kojih oni formiraju svoje optužnice za ratne zločine!
* Stipe Mesić je svojevremeno kao predsednik Hrvatske odlikovao Natašu Kandić ordenom “Danice hrvatske s likom Katarine Zrinske”. Taj orden je dobila za navodne moralne zasluge i humanitarni rad, a u stvari odlikovana je za špijunažu u korist Hrvatske!
* Sonja Biserko i Jelena Milić su zadužene za subverzivne delatnosti, kao što je iznošenje i širenje lažnih vesti i uznemiravanje javnosti.
* One za to dobijaju veliki novac od NATO pakta i Zapada
* Ne verujem da će Kandićeva, Biserko i Milićeva ikada biti kažnjene. Čim bi ih nadležni priveli, Zapad bi nam zapretio sankcijama

Kada smo pozvali Šešelja da prokomentariše kontraoptužbe Kandićeve, predsednik SRS je spremno odgovorio prvo sa nešto argumenata, a onda i sa uvredama.

Ta žena se prodaje svakom stranom sudu! Ko god za njene lažne informacije ponudi više para, ona radi za njega! Zato je i haška optužnica protiv mene, u koju je ona umešala prste, bila lažna! Pukla je, bre, kao testija! Razbio sam u paramparčad sve što mi je pakovala. Ona radi za Hrvate, muslimane, Albance i na sve načine pokušava da dođe do zaštićenih podataka. Država bi morala da je hitno privede pravdi – rekao je Šešelj i odmah zatim dodao:

Poručio bih Nataši Kandić isto što sam u više navrata javno poručivao i haškim sudijama i tužiocima. Dakle ovako: Nataša, dao bih ti da mi popušiš, al’ mnogo si ružna, pa neću! I ne samo da si ružna nego si očigledno i teško bolesna! Plašim se da bi mi, kad bih ti dao da mi popušiš, ku*ac dobio karijes ili neku još strašniju boleštinu!

Šešelj je juče podsetio da je Kandićeva svojevremeno pokušavala da lažne optužbe za ratne zločine napakuje čak i predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću.

Htela je da mu smesti klanje nekih žena po Slavoniji. Poznato je da bih ja poslednji branio Nikolića, ali to je čista laž! Kandićevu su tu čak i neke njene špijunske službe ostavile na cedilu jer nisu imale ni jedan jedini dokaz. Ta žena prosto ne mari za istinu i samo se prilagođava političkoj liniji koja je plaća – zaključuje Šešelj.

 

Agenti stranog uticaja

Urednik portala “Novi standard” Željko Cvijanović kaže da od ovog “rata” Kandićeve i Šešelja korist mogu da imaju svi jer se njime, kako ističe, afirmiše zaštita nacionalnih i državnih interesa.

O ovakvim stvarima treba govoriti u javnosti, jer se tako kod građana stvara svest da Srbija ima nacionalne interese, kao i da oni imaju svoje protivnike. Do sada smo slušali da Srbija nema neprijatelje i da nikada neće ratovati. To je i glupo i štetno… Ipak, rekao bih da Šešelj najverovatnije greši, jer se gospođe koje je pomenuo (Nataša Kandić, Sonja Biserko, Jelena Milić, prim. aut.) nisu istakle kao špijuni, već kao agenti stranog uticaja. Ta razlika nije mala i nije nebitna – zaključuje Cvijanović.

TOTALNI RAT! KANDIĆ: Vojo Šešelju, ja sam te špijunirala i otjerala u Hag! ŠEŠELJ: Nataša, dao bih ti da popušiš, al si mnogo ružna!

| Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-