BORBA PROTIV ISIL-a: Rusi teroristima hakirali Facebook profile i poslali zaporke njihovim suprugama

Uzvici poput “Tko je ona?”, “Što si to lajkao?”, “Priznaj gade!”, “Vidjela sam poruke!” odzvanjali su od Kobanija do Mosula, a neki tvrde da su se mogli čuti i u Bagdadu. Prestravljeni pripadnici ISIL-a spašavali su živu glavu brišući svoje Facebook profile ili bježeći u ruke Asadovim postrojbama.

 

Vladimir Putin podignuo je borbu protiv terorizma na popuno drugačiji nivo predloživši jučer ruskoj vladi potez koji je izazvao burne reakcije, ne samo u Ruskoj Federaciji nego i u cijelom svijetu. Nezadovoljan konvencionalnim metodama u borbi protiv terorizma,

Putin je naredio hakiranje privatnih facebook računa terorista te slanje zaporki njihovim suprugama. Ovaj čin podijelio je rusku vladu i svijet. Radikalisti su ga prihvatili s oduševljenjem, a oni manje ekstremni s negodovanjem.

Putinova opozicija smatra to preradikalnim i nehumanim rješenjem koje će zasigurno prouzročiti masakr neviđenih razmjera. Premijer Dmitrij Medvedev, kojeg inače smatraju Putinovom marionetom, strogo se usprotivio ovom Putinovom potezu.

– Rusija je federativna republika s polupredsjedničkim sustavom vlasti. Izvršnu vlast dijele predsjednik i vlada na čelu s premijerom. Putin je ovo napravio isključivo na svoju ruku i masakr koji će uslijediti je isključivo na njegovoj duši. Nakon ovog čina i Saddam Hussein s kemijskim oružjem izgleda kao kamilica – objasnio je vidno potreseni premijer Medvedev.

Nakon što su noćas ruski hakeri poslali prvih 1000 zaporki suprugama ISIL-ovaca , nastao je nezapamćeni kaos u terorističkim ćelijama diljem Sirije i Iraka. Krikovi i zapomaganja izbezumljenih fundamentalista ledili su krv u žilama i onim najhladnokrvnijima, a tonovi upitnih rečenica njihovih supruga vinuli su se u visine kojih se ne bi posramila niti Sandra Bagarić. Uzvici poput “Tko je ona?”, “Što si to lajkao?”, “Priznaj gade!”, “Vidjela sam poruke!” odzvanjali su od Kobanija do Mosula, a neki tvrde da su se mogli čuti i u Bagdadu. Prestravljeni pripadnici ISIL-a spašavali su živu glavu brišući svoje Facebook profile, ili bježeći u ruke Asadovim postrojbama.

– Koja životinja može napraviti nešto takvo? Kakav monstrum moraš biti za to? Jedno je dekapitacija ljudi, ali ovo je čisti barbarizam – potužio nam se prestravljeni pripadnik ISIL-a, još uvijek osvrćući se u strahu od 54 kile čistog bijesa.

Jutros su se oglasile i Sjedinjene Američke Države koje su strogo osudile ovakav napad verbalno histeričnim oružjem.

– Amerika možda jest koristila nuklearno oružje kako bi okončala Drugi svjetski rat, ali ovakav potez prelazi sve granice. Sada je svaki muškarac svjestan da svakodnevno pleše na ivici smrti – zaključio je za kraj predsjednik Obama..

BORBA PROTIV ISIL-a: Rusi teroristima hakirali Facebook profile i poslali zaporke njihovim suprugama

| Satirika, Slider |
About The Author
-