Ko su najljepše kriminalke na svijetu na Interpolovim potjernicama: Bosanka među najatraktivnijima

Na potjernicama je sve više ljepotica, i to s debelim dosjeima kojih se ne bi postidjeli ni mafijaški šefovi.

 

 

Bivša „Playboyeva“ zečica i misica BiH Slobodanka Boba Tošić, koja se od prije nekoliko dana nalazi na Interpolovoj crvenoj listi bjegunaca, jedna je od najatraktivnijih svjetskih kriminalki, ali, sudeći prema listi potjernica Interpola, Europola i drugih agencija, u veoma jakoj konkurenciji. Na potjernicama je sve više ljepotica, i to s debelim dosjeima kojih se ne bi postidjeli ni mafijaški šefovi.

 

Sudeći prema fotografijama na internetu, uz našu Tošić, najizazovnija žena s Interpolove liste bila je Endži Vu Ha (Angie), DJ iz Las Vegasa. Možda bi klubovi još uživali u veselim ritmovima DJ-ice da nije pokušala svoju sedmogodišnju djevojčicu, bez znanja i dozvole drugog roditelja nakon što je izgubila starateljstvo nad njom, odvesti u Kinu. Završila je iza rešetaka po nalogu Interpola, a bivši muž, koju ju je prijavio, da apsurd bude veći, uopće nije želio djevojčicu pri rođenju.

 

kriminalke

 

Još jedna atraktivna Bosanka je na Interpolovoj listi, Šejla Kajtezović, austrijska državljanka porijeklom iz Bihaća, koja je neovlašteno proizvodila i prometovala opojnim drogama. Marina Sesilija Ketunen (Cecilia Kettunen) ove godine neće u rodnu Finsku na odmor. Razlog: pronevjera veće količine novca. Finska je traži, a Marina bi mogla na odmor van Evrope kako bi umakla Europolu. Ova plavuša nalazi se među 50 najtraženijih kriminalaca po listi Europola.

 

Azerbejdžanka Mamdova Sorat, jedno od najljepših lica s Interpolove potjernice, tereti se za trgovinu ljudima, poticanje na prostituciju i učešće u njoj. Krivotvorenje administrativnih dokumenata, trgovina ljudima, ubistvo i nanošenje teških povreda doveli su Efi Irodotu na Europolove žute potjernice. Tridesetogodišnjakinja porijeklom s Kipra traži se od 2007. godine.

 

irodotu

 

Tracy Shannon Nessl ne biste željeli sresti u mračnoj ulici. Poznata je po sivim očima i plavoj kosi, ali na Interpolovoj potjernici poznatija je po ubistvu. Bautista Ramona Belen parira plavokosim ljepoticama na listama širom svijeta, ali i na Interpolovoj. Tražena je zbog ubistva.

 

Prema navodima svjetskih medija, najseksi kriminalka svijeta je Stefani Bodoan (Stephanie Beaudoin). Ima samo 21 godinu, prema nekim informacijama, i ona se nalazila na Interpolovoj listi. Njen dosje težak je 114 prekršaja za pljačku i posjedovanje oružja, a umiješana je u čak 42 provale. Stefani je medicinska sestra.

Ko su najljepše kriminalke na svijetu na Interpolovim potjernicama: Bosanka među najatraktivnijima

| Bosna i Hercegovina, FOTO, Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-