MILOŠ BOJANIĆ STANUJE U DVORCU SA 24 GODINE MLAĐOM SUPRUGOM: Sada se seli iz Srbije, a evo gdje će živjeti!

Folker koji već godinama sa suprugom živi na relaciji Srbija – Crna Gora uskoro počinje da živi i na trećoj adresi blizu svojih sinova koji mu pripremaju utočište.

 

 

Jedan od najpopularnijih folk pjevača starije generacije Miloš Bojanić posljednjih godina sve manje pjeva, sve više uživa sa svojom suprugom Brankom, ali i sa svojim sinovima i unucima, kada je u prilici, budući da oni žive u inostranstvu. Miloš otkriva kako izgleda njegov život sa 24 godine mlađom suprugom Brankom, ali i kakvi su mu privatni planovi za naredni period. Prije svega, Miloš se prisjetio upoznavanja sa Brankom koje se dogodilo na početku ovog vijeka.

 

“Naša situacija je specifična. O njoj mi je pričala njena koleginica s posla i riješio sam da stupim u kontakt. Dopisivali smo se dvije nedjelje, a onda sam je pozvao da bude gost u mojoj vili na moru. Bili smo tamo dvije nedjelje, ona se potom vratila u Novu Pazovu, a ja u Novi Sad. Zatim sam sa prijateljima pravio zabavu u kući, pozvao je i odmah joj predložio da probamo da živimo zajedno. Ona je pristala i evo već 17 godina živimo u braku u kojem nismo imali jednu negativnu riječ. Nikada se nismo posvađali, nije se desio nesporazum… Mi smo sve vrijeme zajedno, nikada nam nije dosadno. Uvijek nam je zanimljivo i interesantno”, kaže Miloš Bojanić.

 

On živi na dvije adrese – u Sremskoj Kamenici kada je zimsko vrijeme, a tokom leta boravi u kući u Baošićima kraj Herceg Novog, u kojoj izdaje i apartmane.

 

“Vrlo je jednostavno. Mi imamo dvije, tri porodice sa kojima se družimo i onda idemo jedni kod drugih. Branka je inače vrhunski kuhar i vrlo rado pozivamo prijatelje na ručak ili večeru. Imamo samo taj problem što najviše imamo slobodnog vremena. Ljeti smo na moru, tri do četiri mjeseca smo u Crnoj Gori, ja se bavim turizmom, a žena ugostiteljstvom, a ovo drugo vrijeme negdje putujemo, zimi odemo kod moje djece”, kaže folker.

 

Njegovi sinovi žive na dvije adrese, jedan u Americi, drugi u Kanadi, te ih tata često posjeti u ovim mjestima.

 

“To je najveća radost za mene kada se svi okupimo. To se dogodi za Novu godinu i Božić. Međutim, ja sad radim na tome da mi pola godina budemo kod njih, a pola godine ovdje u Srbiji. Uveliko sređujem potrebna dokumenta. Mi nećemo živjeti sa njima, naravno. Htio sam da nešto kupim, ali me sin odgovara od toga, jer su veliki porezi. On ima neku jahtu koju planira da restaurira i da tu Branka i ja živimo kada smo u Americi, a kada nismo, da je iznajmljuje. Srećan sam što će ove godine svi desetoro doći na more kod mene. Tome se veoma radujem”, otkriva Bojanić.

 

Po estradnim krugovima spekuliše se da njegovi sinovi ne žive baš najbolje na drugom kontinentu, a folker nam otkriva da im nije bilo lako, ali da je konačno sve došlo na svoje mjesto.

 

“Bane živi u Americi, a Mikica je u Kanadi, ali nisu daleko jedan od drugog. Četiri i po sata vožnje. Sinovi se bave istim poslom, imaju kamionske firme. Bane je osnovao firmu koja se bavi transportom hrane, zatim i Mikica, njih dvojica sarađuju i lijepo funkcionišu. Mogu da kažem da sada najmirnije živim otkad su tamo jer su obojica stali na noge. I drago mi je što ćemo ubuduće češće provoditi vrijeme svi zajedno i što ću da sebi omogućim da budem blizu svojih sinova”, pohvalio nam se poznati folk pjevač.

 

 

Izvor: Ekskluziva.ba

MILOŠ BOJANIĆ STANUJE U DVORCU SA 24 GODINE MLAĐOM SUPRUGOM: Sada se seli iz Srbije, a evo gdje će živjeti!

| FOTO, Slider, Zanimljivosti, Život i Stil |
About The Author
-