ODVRATNO! Sveštenik naveo vjernice da piju njegovu sp*rmu uz ubjeđenje da je to ‘božje mlijeko’!

Brazilski sveštenik Sobrino Valdeci Picanto uhapšen je nakon što ga je neko prijavio da je žene prisiljavao da piju njegovu spermu uz izgovor da piju ‘božije mlijeko’. Govorio im je da će to donijeti sreću i blagostanje. 

 

 

On je između ostalog osumnjičen i za silovanje velikog broja žena a u svoju odbranu je rekao da nije sam kriv, kaže da je bio blagoslovljen spermom svetog duha. Vjernice je ubjeđivao, da je u njega ‘ušao Bog’ preko njegove sperme i zbog toga ga moraju oralno zadovoljiti. Najčešće se to događalo nakon mise kada bi se sa izabranicama maknuo u svoju sobu i izvodio kako kaže, ‘sveti obred’. Žrtve su dugo šutjele, vjerovale su mu. Vjerovale su da im je otvorio put do Boga ali, konačno se našla jedna kojoj se to činilo nebulozno.
 

 

Sobrino je rekao policiji da je prosvjetljenje doživio kao mlad sveštenik koji je posjetio bordel i imao ukazanje Isusa, kako kaže, tad mu je ‘rekao’ da ide po svijetu i sa svojom spermom širi ljubav prema Bogu. Uhvatili su ga kada ga je oralno zadovoljavala jedna trgovka kojoj je ‘sveti Sorbino’ obećao da će nakon toga prodaja porasti. 

 

Nakon hapšenja, sveštenik je platio kauciju i vratio se svom poslu. Je li njegovo ‘poslanstvo’ jače od ruke pravde?

 

8d00533d3d4b166c1dba4f2310cb42c9

ODVRATNO! Sveštenik naveo vjernice da piju njegovu sp*rmu uz ubjeđenje da je to ‘božje mlijeko’!

| FOTO, Skandal, Slider, Šokantno, Život i Stil |
About The Author
-