Ovaj uređaj je liječio rak, ali ga je farmaceutska industrija uništila

Današnje medicinsko liječenje često uključuje upotrebu lijekova uglavnom napravljenih od raznih kemikalija ili kemijskih ekstrakcija iz biljaka.

 

 

Bilo bi pošteno reći da moderni lijekovi ne predstavljaju nužno prirodno liječenje i da su na meti po pitanju toga kako djeluju. Svi smo vidjeli TV reklame za farmaceutske lijekove koje završavaju s dugim, brzim čitanjem popisa nuspojava koje često mogu biti gori nego što je bilo stanje zbog kojeg je netko i počeo se liječi.

 

Važno je napomenuti da to nisu baš nuspojave, nego efekti lijeka. Mi često ne gledamo to na taj način, ali kada to napravimo, počinjemo shvaćati apsurdnost koja ide zajedno s mnogim modernim tretmanima za bolesti.

 

Tehnologija koju će ovaj članak opisati ima potpuno drugačiji pristup liječenju organizma. Rojal Rajf strojevi su postojale mnogo godina i nije bilo potrebno mnogo vremena da ih negativno odbaci moderna medicina kada su počeli pojavljivati ​​rezultati.

 

Bilo je to 1920. godine kada je Royal Rajf prvi put identificirao virus humanog karcinoma pomoću najmoćnijeg mikroskopa na svijetu.

 

Nakon identificiranja i izoliranja virusa, odlučio ga sačuva na slanoj svinjetini. U to vrijeme je to bio vrlo dobar metod za čuvanje virusa. On ga je tada uzeo i ubrizgao u 400 štakora što je, kao što bi se moglo očekivati, vrlo brzo stvorilo rak kod svih 400 štakora.

 

Sljedeći Rajfov korak je mjesto gdje su stvari dobile zanimljiv obrt. Kasnije je našao frekvenciju elektromagnetske energije koja bi izazvala da se virus raka u potpunosti umanji kada uđe u energetsko polje.

 

Veliko otkriće je dovelo Rajfa do toga da napravi uređaj koji bi mogao podesiti na frekvenciju koja bi uništavala rak. On je tada bio u stanju tretira rak i na štakorima i pacijentima koji su bili u neporednoj blizini uređaja.

 

Do 1934. godine, uređaj je počeo dobivati ​​mnogo više pažnje. Sveučilište u Južnoj Kaliforniji je postavio specijalni medicinski istraživački odbor da dalje prouči uređaj i tvrdnje. 16 pacijenata u posljednjoj fazi raka iz Pasadena County bolnice su dovedeni u Rajfov laboratorij u San Diegu na liječenje.

 

Ovaj odbor je bio sastavljen od liječnika i patologa koji su određeni da ispitaju pacijente ako još uvijek budu živi za 90 dana.

 

Prošla su 3 mjeseca liječenja i odbor je zaključio da je 14 od 16 pacijenata bilo potpuno izliječeno od raka. Preostala 2 pacijenta su bila izložena uređaju još 4 tjedna nakon što je napravljeno nekoliko postavke.

 

Obojica su bila izliječena nakon 4 tjedna. Nevjerojatni rezultati su za mnoge bili iznenađenje, jer nitko nije znao što da očekuje od liječenja zasnovanog na frekvenciji.

 

20. studenog 1931. godine, Rojal Rajf je počašćen banketom pod nazivom “Kraj svih bolesti” koji su mu priredili tada 44 najeminentnija liječnika SAD-a.

 

1939. su počeli napadaju uređaj i skoro svi istaknuti liječnici i znanstvenici bliski uređaju su počeli negiraju da su ikada upoznali Rajfa i vidjeli rezultate njegovog uređaja.

 

Kompletna promjena se desila zbog pritiska farmaceutskih tvrtki kojima je prijetio pontencijal uređaja.

 

Zanimljvo, u noći konferencije za novinare na kojoj je Milbank Johnson trebao otkriti rezultate Rajfove studje iz 1934. godine, bio je smrtno otrovan i njegove bilješke i radovi su “izgubljeni.

 

Uz to, propali pokušaj farmaceutskih kompanije da kupe uređaj od Rajfa je rezultirao time da su njegove laboratorije izgorjele u požaru.

 

Ako to nije bilo dovoljno, dr Nemeš koji je duplirao Rajfovo djelo, je misteriozno poginuo u požaru i uništen je i sav njegov istraživački materijal.

 

Konačno, Burnett laboratorija, koja je potvrđivala sav Rajfov rad, je također uništena u požaru. Naravno da izgleda kao da je farmaceutska industrija bila umiješana u ovo.

 

Ali što je s Rajfom? Do 1971. godine Rojal Rajf je umro nakon što su mu “slučajno” dali smrtonosnu dozu valijuma i alkohola u Grossmont bolnici.

 

Rajfove strojevi i danas postoje i koriste se u nekim medicinskim praksama, ali ih FDA nije odobrila i ponekad ih FDA i oduzima. One se često prodaju pod etiketom “veterinarskih uređaja.”

 

 

Webtribune.rs

Ovaj uređaj je liječio rak, ali ga je farmaceutska industrija uništila

About The Author
-