PAKLENI PLAN PRIPREMIO U ZATVORU: Zoran Marjanović se ženi da bi ljubavnica uzela malu Janu!

Zoran Marjanović, koji je uhapšen zbog ubistva supruge Jelene Marjanović i nalazi se u pritvoru, skovao je pakleni plan, saznaje Kurir!

 

Naime, u slučaju da bude osuđen na dugu robiju, odlučio je da oženi svoju ljubavnicu Zoricu Mitrović, i to zbog starateljstva nad kćerkom Janom…

 

Kako je već svima poznato, Zoran Marjanović od 16. septembra nalazi se u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu Marjanović.

 

Međutim, čini se kako se Zoran sada uveliko raspituje o proceduri za ženidbu u zatvoru.

 

Kako Kurir saznaje, Marjanović namjerava da sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu pošalje molbu da mu omogući da ozvaniči ljubav sa djevojkom Zoricom Zokom Mitrović.

 

– Djeluje kao da je tek sad postao svjestan da neće izaći na slobodu brzo kao što je mislio. Prvih dana ponašao se daleko opuštenije. Kako dani prolaze, sve manje priča, povukao se prilično. Ipak, kada progovori, uglavnom priča o maloj kćerki Jani, ali i Zorici i tome kako mu ta žena mnogo nedostaje i koliko je voli. Ona mu do sada nije bila u posjeti i njemu to teško pada. Zato je izrazio želju da se vjenča iza rešetaka – otkriva sagovornik Kurira.

 

 Kada zvanična molba stigne u sud, o njoj odlučuje sudija za prethodni postupak. Ukoliko odobri, što ne bi bio prvi put u praksi, matičar i mlada dolaze u Bačvansku. U ovom objektu, takođe, postoji i kapela u kojoj može da se organizuje i crkveno vjenčanje – dodaje on.

 

Međutim, kako kaže, s obzirom na to da je istraga o ubistvu Jelene specifična po mnogo čemu i da se još ne zna da li će Zorica Mitrović biti pozvana da i sama svjedoči u postupku, neizvjesno je da li će sud dozvoliti njihov susret.

 

– Ipak, zakon je predvidio i tu mogućnost. Naime, ukoliko, primjera radi, sudija odobri vjenčanje, ali ne i susret Zorana i Zorice, postoji mogućnost da se oni ipak vjenčaju. U takvim okolnostima, umjesto mlade, na zatvorsko vjenčanje dolazi svjedok koji zapravo umjesto nje prisustvuje tom činu – objašnjava izvor “Kurira”.

 

Milica Marjanović udala se za Miloša Marjanovića dok je njegov brat Zoran bio u zatvoru, a sada će se pojaviti kao svjedok u slučaju ubistva Jelene Krsmanović.

 

Ona je, navodno, na spisku devet svjedoka koji će svjedočiti u slučaju ubistva pjevačice Jelene Krsmanović.

 

U krivičnoj prijavi protiv Zorana Marjanovića, na spisku svjedoka koju čine Jelenini prijatelji i rođaci, porodica Marjanović i njihovi prijatelji, ali i ljudi koji su čuvali malu Janu, između ostalog, nalazi se i ime Milice Mihajlović (udato Marjanović), supruge Miloša Marjanovića, mlađeg brata Zorana Marjanovića.

 

Milica se udala za Zoranovog brata Miloša tačno nedjelju dana pošto je njegov brat Zoran završio u zatvoru zbog sumnje da je ubio svoju ženu Jelenu Krsmanović.

 

Kako prenose srbijanski mediji, očekuje se da Milica posvjedoči o odnosima ukućana u porodičnoj kući Marjanovića s ubijenom pjevačicom, ali i o situaciji nakon što je Jelenino tijelo pronađeno u kanalu kod nasipa u Crvenki.

 

Inače, sumnja se i da njen suprug Miloš krije nešto ili da je umiješan u slučaj ubistva njegove snahe.

 

Za njega kažu da je inteligentan, ali da je veoma zatvorena osoba, okrenut ka sebi. Njegova žena Milica je dosta vremena provodila u porodičnom domu Marjanovića u Kosovopoljskoj ulici u Borči, te je bila svjedok svakodnevnih zbivanja. Kako je bila veoma bliska sa Jelenom, sumnja se da ona možda zna detalje o njenom životu koji do sada nisu bili poznati.

 

Poslije ubistva Jelene Krsmanović 2. aprila 2016, Milica i njena majka su jedine koje su ga zapravo poslije ubistva i vidjele. Zoran je tada bio po prvi put u pritvoru u ovom slučaju, pa nije mogao da ide da prepozna svoju ubijenu ženu, ali je zato zabranio Jeleninoj majci da to uradi ona. Kako je tada pričao, strašan prizor ubijene Jelene bi je previše uznemirio, pa je na prepoznavanje uputio suprugu svog brata i njenu majku?!

 

Zbog njene bliskosti sa čitavom porodicom Marjanović i njenog prisustva svuda gdje su i ostali Marjanovići, ali i povjerenja koje oni imaju u nju, od samog početka istrage ubistva Jelene Krsmanović sumnjalo se da baš Milica zna mnogo više nego što izgleda i da bi informacije koje bi odala pomogle u sklapanju kockica i rješavanja slučaja Jeleninog ubistva.

PAKLENI PLAN PRIPREMIO U ZATVORU: Zoran Marjanović se ženi da bi ljubavnica uzela malu Janu!

| Crna hronika, Slider, Vijesti |
About The Author
-